Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2007 15:05 - Пъстра мозайка от изненади, предизборен сеир и какофония цари тези дни във Видин
Автор: izborivd Категория: Политика   
Прочетен: 652 Коментари: 0 Гласове:
0



Ако не  вярвате, отбийте се ей така от любопитство в 2-3 щаба на нароилите се като безплоден пчелин кандидат-кметове. То "седенката" на Орешарски и Вълчев е на висотата на шедьовър, в сравнение с това, което ще видите. По парите изхарчени за оборудване на щабовете е ясно - нито една партия и коалиция не се е съобразила с доходите на българите в момента. И по-този начин още по-категорично ни отблъскват и карат негативната ни енергия да закипи и да изригне като вулкан. Напразно изхарчени пари за една обречена кауза. Общоизвестно е, че нещо, което е мъртво още в зародиша си, не дава плод.

          Да!!! Безплодни са напъните и усилията на голяма част от личностите включени в листите за съветници. Хей хора давате ли си сметка, че няма колективно да ходите на панаир? От вас се иска да имате опит, знания, подготовка; да познавате съгражданите си и проблемите на моя град.

        Не възмутена - отвратена съм, че в един от щабовете още на входа ми препречи пътя застаряващ бабанка, загърнат в полуизносено яке и вонящ на алкохол. Когато изломоти: "Къде и при кого?" - усмихнах се и му обърнах гръб, поемайки към следващия щаб.

        Там бяха сравнително по-любезни. Казаха ми, че още не им е готово всичко и ме поканиха да мина утре. Утре?!?!? Та до заветния ден на победата, когато се надявате да изгрее вашата звезда в политическия живот на Видин, остават ни много, ни малко - 10 дни.

         Не се отказвам лесно, но този ден измених на принципа " да довършвам започнатото до край" и отложих намерението си да посетя всички щабове. Апелирам към политическите партии и коалиции на следващите избори всичи тези "измишльотинки" / щабове, активисти, предизборни материали/ да са събрани на едно място, да са им определени КЛЕТКИ с еднакви размери, а не сега БСП да ни демонстрира гигантомания, разточителство и превъзходство. Ако така продължават в управлението, очаква ни апокалипсис в цялата страна.

           Предимството кандидатите да са на едно място и един до друг е, че можем прецизно да ги оценим по външен вид, маниери, стойка, усмивка, прическа, поглед ............, а сега какво? Гледат ни от безбройните плакати нацапотени, с очи- без очи; със зъби - без зъби; със свастики по челата, с маймунки по реверите.........., но не ми говорят. А за мен е важно да разбера ТЕ качествени хора ли са, докъде стига авторитета им сред съгражданите ми, имат ли чувство за самооценка и т.н. А сега мога само да чета на хартийка техните приоритети за общината. И знаете ли - пълни фантасмагории, които папагалски се повтарят. Но никъде не прочетох "ЩЕ СЪМ ЧЕСТЕН" - иначе приложете законите на хан Крум. Чакам времето, когато поне един политик ще си признае, че се е провалил в управлението на вашите пари и е попарил надеждите ни за по-сносен живот.

           Видинчани, сега е момента да сме активни и да си изясним кой кандидат какво и колко може. Да не се доверяваме на голи фрази и обещания. Да сравняваме, да преценяваме кои са мотивираните хора, хора готови да работят за нас. Способни да организират една перфектна работа на общинската администрация, а не да търсят службица  на верни и предани на "нашата" партия. Да изберем за общински съветници тези, които не са глухи за вашите и моите проблеми, които знаят как да накарат кмета да работи в екип и да решават бързо проблемите. 

             Зная, че за вас няма да е новина - от Видин изчезнаха стойностните хора. Партийните боричкания ги прогониха. Ех, няма ли кой да забрани партиите и да започнем едно солидно самоуправление????

         Кандидат-кметове - огледайте добре кого сте утвърдили в листите да се състезава на 28 октомври т.г.,за да влязат в новоизбрания Общински съвет. Ако не ги познавате, потърсете ме за съвет!

       Категорична съм, за да има положителна промяна за града ни, да дадем още една - последна възможност на Д-р Иван Ценов да продължи с амбицията си за модерно и социално ангажирано управление на града ни.

                                             Ваша Любов Видинска



Тагове:   Видин,   мозайка,   какофония,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: izborivd
Категория: Политика
Прочетен: 117259
Постинги: 73
Коментари: 104
Гласове: 367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930